Limon Suyu Konsantresi
Limon suyu konsantresi limon çeşitlerinin yenebilir, olgun ve sağlam meyvelerinden elde edilen fermente olmamış ancak fermente olabilir ürünüdür ve yalnızca fiziksel yöntemlerle elde edilir.
Konsantre, meyvelerden mekanik proses ile elde edilir. Bütün prosesler (üretimin bütün basamakları) HACCP içeriği (FDA 19.01.2001 veya 93/43/EEC) doğrultusunda tanımlanmıştır; kalite kontolleri ve tüm izlenebilirlik özelliği de dahil olmak üzere GMP’ye (İyi Üretim Uygulamaları) uygundur.
Ürün belirtilen türün %100 dogal, taze ve saglam meyvelerinden üretilir ve gida katkilarinin eklenmesi veya izinsiz prosesler ile modifiye edilmez veya olgunlastirilmaz. Ürün direktif 2001/112/EC’ye ve sonraki degisikliklere uygundur; bunun yaninda AIJN-Code of Practise’e de uyar.
Limon suyu konsantresi limon çeşitlerinin yenebilir, olgun ve sağlam meyvelerinden elde edilen fermente olmamış ancak fermente olabilir ürünüdür ve yalnızca fiziksel yöntemlerle elde edilir.
FİZİKSEL ÖZLLİKLERİ
Briks: 45
Pulp: 3-10
Asitlik: 30 gr/100 gr
Tat: Yabancı herhangi bir tat ve koku içermemelidir.
MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Toplam canlı: < 1000 cfu/ml
Küf&Maya: <500 cfu /ml
Koliform: yok
AMBALAJ
Çelik varillere ; çif polietilen torba kullanılarak dolum yapılır.
ETİKETLEME
Etiket üzerinde aşağıdaki bilgiler bulunur.
Üreticinin adı
Üretildiği ülke
Ürünün adı
Üretim tarihi
Parti no
Net ağırlık
Brix
Son kullanma tarihi
Depolama sıcaklığı
DEPOLAMA VE RAF ÖMRÜ
Üretim sonrası 24 ay - 18 C
ALLERJENLER
Allerjen bileşik bulunmamaktadır.