Portakal Suyu Konsantresi

Portakal suyu konsantresi portakal çeşitlerinin yenebilir, olgun ve sağlam meyvelerinden elde edilen fermente olmamış ancak fermente olabilir ürünüdür ve yalnızca fiziksel yöntemlerle elde edilir.
Fiyatlar için arayınız

Konsantre, meyvelerden mekanik proses ile elde edilir. Bütün prosesler (üretimin bütün basamakları) HACCP içeriği (852/2004/EC) doğrultusunda tanımlanmıştır; kalite kontolleri ve tüm izlenebilirlik özelliği de dahil olmak üzere GMP’ye (İyi Üretim Uygulamaları) uygundur.

Ürün belirtilen türün %100 dogal, taze ve saglam meyvelerinden üretilir ve gida katkilarinin eklenmesi veya izinsiz prosesler ile modifiye edilmez veya olgunlaştırılmaz. Ürün direktif 2001/112/EC’ye ve sonraki degisikliklere uygundur; bunun yaninda AIJN-Code of Practise’e de uyar.

Portakal suyu konsantresi limon çeşitlerinin yenebilir, olgun ve sağlam meyvelerinden elde edilen fermente olmamış ancak fermente olabilir ürünüdür ve yalnızca fiziksel yöntemlerle elde edilir.


FİZİKSEL ÖZLLİKLERİ
Briks: 65 +- 0,5
Pulp: < 8
Asitlik: 4.5-9.5 g/100 g
Tat: Tipik portakal tadı


MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Toplam canlı: < 1000 cfu/ml
Küf&Maya: <500 cfu /ml
Koliform: yok

AMBALAJ
Çelik varillere ; çif polietilen torba kullanılarak dolum yapılır.


ETİKETLEME
Etiket üzerinde aşağıdaki bilgiler bulunur.

Üreticinin adı
Üretildiği ülke
Ürünün adı
Üretim tarihi
Parti no
Net ağırlık
Brix
Son kullanma tarihi
Depolama sıcaklığı


DEPOLAMA VE RAF ÖMRÜ
Üretim sonrası 24 ay - 18 C


ALLERJENLER
2000/13/EC direktifleri doğrultusunda allerjen bileşik bulunmamaktadır.