Nar Konsantresi

NAR

SUYU KONSANTRESİ

Nar Suyu Konsantremiz

UPEK GIDA olarak nar suyu konsantremizi, Çukurova'nın bereketli topraklarında yetişen kaliteli nar meyvelerinden elde ediyoruz. Yoğun rengi, kendine özgü ekşi-tatlı dengesi ve aroması ile öne çıkan ürünümüz, hem iç pazarda hem de uluslararası pazarda yoğun talep görmektedir.

Nar suyu konsantremiz, %100 doğal meyveden üretilmekte olup 65° Brix’e kadar yoğunlaştırılmıştır. Konsantremiz, birçok endüstriyel kullanım alanında kalite ve verimlilik sunar.

Ürünlerimiz 250 kg aseptik varillerde, palet başına 4 varil olacak şekilde sevk edilmektedir. -18°C derecede muhafaza edilerek 24 ay raf ömrüyle sunulur.

Nar Konsantresi Kullanımı

Nar konsantremiz, başta meyve suyu ve şurup üretimi olmak üzere soslar, dondurma, pastacılık ürünleri ve sağlıklı içecekler gibi çok sayıda gıda ürününde kullanıma uygundur.

Doğal kırmızı rengini koruyan bu ürün, zengin antioksidan yapısıyla öne çıkar ve sağlık bilinci yüksek pazarlarda büyük ilgi görür.

Nar Konsantresi

Teknik Değerler

Uluslararası kalite standartlarına göre üretilen nar suyu konsantremizin teknik değerleri:

Brix: 65.0
Asitlik: 8.5
pH: 3.3
Pulp: %6
Renk: Koyu kırmızı
Berraklık: Bulanık / Homojen yapıdadır

Nar Ambalajı
Teknik Özellikler - Nar Konsantresi